Politikere: Flyt til Odder

Byrådet har afsat en million til markedsføring

02:02

1 af 2

I løbet af foråret vedtager byrådet en strategi for hvordan Odder Kommune skal markedsføres som en god bosætningskommune. Det skriver kommunen på deres hjemmeside.

Den 3. februar besluttede et enigt byråd at frigive en million kroner til projektet, men præcis hvordan pengene skal anvendes er der flere meninger om.

Borgmester Uffe Jensen (V): - Det foreliggende idekatalog er blevet til på baggrund af det borgermøde og interessentmøder, der har været afholdt, og det er det vi skal arbejde videre ud fra på vores seminar i slutningen af marts. Det er vigtigt, at vi frigiver pengene nu, så vi fx kan bruge af dem umiddelbart op til foråret, fx til ajourføring af skilte, så folk ikke er i tvivl om, at her er grunde til salg.

Lone Jakobi (S): -  Det er et flot katalog, det tidligere byråd har lavet, med rigtig  mange gode ideer, men det bærer også præg af en brain storm, som har brug for at blive skærpet, før vi kan begynde at bruge af disse markedsføringspenge. Personligt savner jeg noget om den infrastruktur, der er ind og ud af kommunen. Selv om vi ikke kan løse det alene, er det vigtigt at have politisk fokus på det. Men lad os reservere pengene, så vi ved, at vi har dem.

Jens Erik Buur (EL): - Der skal en dybere analyse til, så vi er klar over hvilket produkt vi sælger. Man kunne jo spørge nogle mennesker om, hvorfor de flyttede til Odder, og så er det ikke sikkert man behøver bruge en hel million til en markedsføringsstrategi.

Se mere i indslaget ovenfor.