Politifolk overfaldet i Gellerup

To kriminalbetjente blev i formiddags udsat for et voldeligt overfald under et besøg i Gellerupparken i det vestlige Århus.

To kriminalbetjente fra Århus politi måtte en tur på skadestuen efter at de var blevet overfaldet under et besøg i en lejlighed på Dortesvej Gellerupparken. Ifølge Århus politi var de to betjente i Gellerup for at afhøre en 16 årig ung mand.

Den 16 årige "tændte fuldstændig af" og greb fat i trøjen på den ene betjent, som han derefter trak op til til halsen og vred rundt, "som for at kvæle betjenten", siger Århus politi. Denne adfærd fik den anden betjent til at tage fat i den 16-årige for at fravriste ham grebet. Det fik den 16-åriges bror til at blande sig - og pludselig lå alle fire og rodede rundt på gulvet i et stort håndgemæng. Under kampen forsøgte den 16-årige at tage tjenestevåbenet (pistolen) fra den ene betjent. Det lykkedes imidlertid betjentene at få kontrol over situationen og anholde de to brødre.

Overfaldet gav ingen varige skader, ligesom der ikke blev benyttet våben. De anholdte fremstilles i retten i morgen med krav om fængsling.