Mand anholdt: 56-årig fundet død i lejlighed

​Østjyllands Politi var tidligere mandag massivt til stede i Trepkasgade i Aarhus, hvor de undersøgte et mistænkeligt dødsfald

00:22

Østjyllands Politi rykkede mandag formiddag talstærkt ud til et område i Aarhus C, efter man kl. 10.32 via alarmcentralen modtog en anmeldelse om, at en 56-årig mand var fundet død i en lejlighed på Trepasgade. Der er anholdt en mand i sagen. 

Politiet betragter dødsfaldet som mistænkeligt, men ønsker ikke på nuværende tidspunkt at uddybe, hvad der ligger til grund for dette. 

Ifølge TV2 Østjyllands oplysninger var halvdelen af Trepkasgade spærret af under de tekniske undersøgelser, og der befandt sig adskillige politibiler og mandskab på stedet.  På den nærliggende De Mezas Vej afsøgte politiet med hunde.

- Vi undersøger et mistænkeligt dødsfald, var kommunikationsrådgiver Janni Lundager fra Østjyllands Politi eneste kommentar til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Mere vil politiet ikke endnu ikke oplyse, men man har meddelt på Twitter, at der snarest kommer flere oplysninger i sagen. 

Se video fra stedet i videoen øverst i artiklen. 

  Foto: Google Maps