Politiet reagerede ikke på narkofyldt technofest

Ifølge forsamlingshus-formand flød det med stoffer under fest nær Silkeborg. Politiet afviste at rykke ud.

Under technofesten i Øster Bording Forsamlingshus blev der spillet så høj musik, at en nabo valgte at klage til forsamlingshusets formand, Peter Johansen.

Da Peter Johansen lørdag morgen dukkede op, kunne han konstatere, at der blev røget hash og indtaget flere andre stoffer.

- Jeg blev chokeret. Udenfor sad omkring 20 festdeltagere og spillede høj musik på to store ghettoblastere, mens de røg joints. Indenfor var der også 20-25 gæster. Der var hængt sorte plastsække for vinduerne, to DJ?s spillede techno-musik og på bordene lå der små poser med hvidt pulver. Jeg går ud fra, at det var narko, fortæller han til Midtjyllands Avis.

Ifølge Peter Johansen var forsamlingshuset udlejet til en mand fra Aalborg. Manden påstod, at der skulle holdes fødselsdagsfest både fredag og lørdag. Fredag for vennerne - lørdag for familien.

- Men der hang plakater indenfor, hvorpå der var reklameret for technofesten, siger Peter Johansen til avisen.

Han kontaktede derefter Midt- og Vestjyllands Politi, men fik at vide, at der ingen patruljevogne var til rådighed.

- Vi måtte selv lukke festen, fortæller Peter Johansen.

Politiet forklarer, at det ikke nødvendigvis er politiets opgave at lukke en fest.

- Men vi har altid en patrulje, vi kan sende, hvis det bliver nødvendigt, siger lederen af vagtcentralen i Holstebro Poul Vestergaard-Lau til Midtjyllands Avis.

<i>Øster Bording Forsamlingshus ligger vest for landsbyen i krydset Øster Bordingvej og Jorkærvej:</i>

<br /><small><a href="http://maps.google.dk/maps?f=q&amp;source=embed&amp;hl=da&amp;geocode=&amp;q=%C3%B8ster+bording&amp;sll=56.191472,9.478176&amp;sspn=0.004274,0.013915&amp;ie=UTF8&amp;ll=56.189228,9.477811&amp;spn=0.006878,0.021973&amp;t=h&amp;z=15" style="color:#0000FF;text-align:left">Vis stort kort</a></small>