Politiet med ros til Northside-gæster efter rolig festival

Østjyllands Politi beretter om en stille og rolig Northside-festival

Foto: Sofie Mathiassen, Scanpix

Foto: Ida Guldbæk Arentsen

1 af 2

Omkring 40.000 gæster var i år en del af Northside-festivalen i Aarhus, og de får ros med på vejen af politiet for god opførsel.

- Festivalen er forløbet stille og roligt. Mig bekendt har vi kun haft en enkelt episode. Det var lørdag, hvor en person blev anholdt for at skabe uro på stedet. Så der er ros til publikum for god opførsel, siger Janni Lundager, kommunikationskonsulent ved Østjyllands Politi. 

Læs også Anmeldere begejstrede for Radioheads drivvåde koncert

Det seneste døgn har politiet modtaget fire anmeldelser om lommetyverier, og selv om det tal kan stige i løbet af mandag, når folk atter kommer til hægterne, er festivalen - igen i år - godkendt fra politiets side.

- Det er en festival, der sjældent giver anledning til det store for politiet, og det har også været billedet i år, siger Janni Lundager.

00:34

VIDEO: Se festivalpladsen på Northside fra oven

Luk video

Northside åbnede portene i Ådalen fredag eftermiddag til en weekend med masser af musik og kolde øl, men også en masse regnvejr satte præg på dette års store musikalske festival i Aarhus. 

Men selvom regnen fredag og søndag aften silede ned, har det tilsyneladende ikke lagt en stor dæmper på gæsternes generelle købelyst under festivalen, der kan være på vej mod omsætningsrekord. Det kan du læse mere om her. 

01:49

VIDEO: Festivalgæster om årets Northside: De kunne godt have smidt mere flis

Luk video