Politiet leder efter blotter

To piger på 10 og 11 år forulempet

Politiet leder lige efter en mand, der angiveligt blottede sig over for to unge piger på henholdsvis 10 og 11 år, da de var på vej hjem fra skole.

Episoden skete torsdag formiddag 11.40 på Tømmerbyvej ved Them nær Silkeborg, og politiet søger nu vidner.

- Det er moren til den ene pige, der anmelder det. Hun fortæller, at datteren og veninde på vej hjem fra skole passerede en sølvgrå bil. I bilen sad angiveligt en mand uden bukser på. Han løftede op i sin T-shirt, så der var frit udsyn, siger Sune Espersen, der er vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Manden skyndte sig efterfølgende væk fra stedet.

Se: Leder fortsat efter børnelokker

Politiet beder nu offentligheden om hjælp. Så hvis du har set episoden eller har oplysninger i sagen bedes du kontakte politiet på telefonnummer 114.

Manden beskrives som værende 30-40 år, fedladen og med kort sort, strittende hår. Han var dansk af udseende og iført en hvid T-shirt og solbriller. Bilen beskrives som værende lille, sølvgrå og med hvide nummerplader.

Politiet tror umiddelbart ikke, at der er forbindelse mellem denne sag og de episoder, hvor en mand angiveligt har forsøgt at lokke børn ind i sin bil i Randers, men det kan endnu ikke udelukkes.