Mand anholdt i sag om drabsforsøg

Politiet har torsdag formiddag anholdt en 44-årig mand, som mistænkes for at have forsøgt at dræbe en anden mand i Horsens natten til torsdag

Foto: Google Maps

Sydøstjyllands Politi har torsdag formiddag anholdt en 44-årig mand, som mistænkes for et drabsforsøg på en 39-årig mand natten til torsdag i Horsens. Begge mænd er fra Horsens.

Den 44-årige mand er mistænkt for at have forsøgt at dræbe den 39-årige mand med et knivstik i halsen, fortæller fungerende politikommissær Morten Marnow i en pressemeddelelse:

- Hændelsen fandt sted klokken 02.25 i Mindegade i Horsens i nat, og omkring klokken 10 i dag anholdt vi så den 44-årige uden dramatik på en anden adresse i Horsens, siger han.

Læs også Ung mand afpressede 59-årig kvinde med kniv

Den mistænkte forventes fredag at blive fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Horsens.

Det var et skænderi mellem to mænd - angiveligt fra misbrugsmiljøet - der natten til torsdag udviklede sig dramatisk.

Den ene mand stak ifølge politiets oplysninger den anden i halsen med en kniv, hvorefter gerningsmanden stak af fra stedet, som var en bolig i Mindegade.

Ofret er indlagt på sygehuset, men er ifølge Sydøstjyllands Politi uden for livsfare.

Hvad skænderiet drejede sig om, ved politiet dog endnu ikke.

- Hvad der helt præcist skete på adressen i Mindegade, er vi ved at undersøge nærmere. Det kom til noget tumult mellem de to mænd, og så valgte den ene altså at stikke den anden i halsen, forklarede Morten Marnow tidligere torsdag.