Politiet fanger narkobagmand og dødsbilist

Østjyllands Politi har foretaget anholdelser i en stor østjysk narkosag

I alt fire personer er tirsdag blevet fremstillet i grundlovsforhør og efterfølgende varetægtsfængslet mistænkt for omfattende narkohandel.

I går mandag fik politiet fat i en 33-årig mand fra Grenaa, der menes at være bagmand til en stor del af handlen på Djursland, fortæller vicepolitikommissær Brian Voss Olsen fra Østjyllands Politi.

Den 33-årige mand var for blot to måneder siden indblandet i en stor trafikulykke i Homå nær Grenaa, hvor to mænd på 20 år mistede livet. Den 33-årige måtte selv en tur på sygehuset og blev efterfølgende sigtet for uagtsomt manddrab samt kørsel i narkopåvirket tilstand.

Politiet har foruden narkohandleren også anholdt hans 20-årige kæreste samt to formodede medgerningsmænd på 25 og 40 år. De sigtes alle for omfattende handel med amfetamin. Alle fire fremstilles i grundlovsforhør i løbet af tirsdagen.

Endvidere oplyser vicepolitikommissær Brian Voss, at politiets specialpatrulje torsdag aften i sidste uge anholdte en 60-årig mand fra Grenå, som var i besiddelse af 850 gram amfetamin. Manden anser Østjyllands Politi for at være en del af den 33-åriges narkobagmands forhandler netværk.