Politiet efter skud mod 17-årig: Han er en helt almindelig mand

17-årig aarhusianer blev beskudt, da han lørdag morgen var på vej til arbejde

01:44

Video: Local Eyes / TV2OJ

Østjyllands Politi efterlyser vidner, efter at en 17-årig mand tidligt lørdag morgen blev beskudt i Rosenhøj i Viby.

Episoden fandt sted kl. 07.24, hvor en bil kørte op på siden af den 17-årige ved en tankstation. Fra bilen blev der råbt noget ad ham, hvorefter der blev affyret to skud, der dog ikke ramte ham.

Ifølge politiet er der intet, der tyder på, at den 17-årige har et udestående med nogen. Vagtchef Jens-Henrik Jensen vurderer derfor, at gerningsmændene ikke på forhånd havde udset den 17-årige som deres offer.

- Det har vi ikke nogen grund til at tro. Vi har indtryk af, at den unge mand er en helt almindelig mand, der var på vej til arbejde. Vi ved derfor endnu ikke, hvad bevæggrunden var. 

Læs også 17-årig beskudt på åben gade - politiet efterlyser grå Peugeot

Den 17-årige er ikke i forvejen kendt af politiet. Efter skyderiet forsvandt bilen fra stedet. Der er tale om en grå Peugeot, formentlig en 508, der formentlig mangler den bageste kofanger. Hvis man har set bilen, vil politiet meget gerne høre om det.

- Vi leder efter en grå Peugeot 508, hvor kofangeren enten sidder løst eller er faldet af. Altså et markant kendetegn på Peugeot'en. Vi kender endnu ikke registreringsnummeret på den her bil, siger vagtchef Jens-Henrik Jensen fra Østjyllands Politi til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Efter skyderiet blev den 17-årige afhørt på politistationen i Aarhus. 

I videoen øverst i artiklen kan du se mere om skudepisoden i Viby.

  Foto: Google Maps