Politiet beder om hjælp til at finde Frederik

Er sidst set natten til onsdag

Nordjyllands Politi beder nu offentligheden om hjælp til at finde 21-årige Frederik Mathias Haar fra Aarhus-området, som sidst er set natten mellem tirsdag og onsdag.

Frederik Mathias Haar er ikke set, siden han onsdag den 30. september klokken cirka 02.25, forlod spisested "Burgers" i Jomfru Ane Gade i Aalborg, hvor han havde spist med nogle venner.

- Vi har forsøgt at finde ham med alle de muligheder, vi har, men uden held. Derfor beder vi nu efter aftale med Frederiks mor om hjælp til at finde ham gennem medierne, siger vagtchef Per Vagn fra Nordjyllands Politi til tv2oj.dk.

Frederik Mathias Haar var sammen med en gruppe på en tur til Nordjylland, hvor de boede på hotel i Aalborg. De havde været ude at spise og hygge i byen, da Frederik Mathias Haar forsvandt.

- Vi har fået et par henvendelser, men det har desværre ikke ført til noget, siger Per Vagn.

Frederik Mathias Haar beskrives som cirka 180 centimeter, spinkel af bygning og med kort lyst hår. Han har en tatovering på højre arm, og han var iført en sort jakke med hætte og skolelogo "Gerlev" med hvid skrift. Derudover var han iført en mørkblå trøje og cowboybukser.

Har du oplysninger i sagen kan Nordjyllands politi kontaktes på telefonnummer 114.