Politiet beder om hjælp efter tyveri i pirattaxa: Kender du manden?

Østjyllands Politi efterlyser en ukendt mand i forbindelse med tyveri i en pirattaxa

Foto: Ovedrvågningsbillede / Østjyllands Politi

Østjyllands Politi beder nu borgerne om hjælp til at opklare sag om tyveri i en pirattaxa i Aarhus.

Derfor har politiet nu valgt at offentliggøre et billede af en formodet gerningsmand i sagen, hvor en mand tilbage i september fik stjålet sin pung i forbindelse med en tur i en pirattaxa.

Læs også Ung mand mister kørekort: Kørte 156 km/t hvor man må køre 70

- Vores efterforskere har vurderet, at det er nødvendigt for efterforskningen at offentliggøre et billede af manden, siger kommunikationsrådgiver hos Østjyllands Politi, Jakob Christiansen, til TV2 ØSTJYLLAND.

Efter en bytur tilbage i september sidste år tog en 22-årig, lettere beruset, mand, det han troede var en taxa hjem til bopælen i Aarhus. Det viste sig at være en pirattaxa, og da han blev sat af ved sit hjem betalte, han for turen med sit dankort. 

Eller det troede han i hvert fald.

Flere tusinde kroner hævet på dankort

Han opdagede dog efterfølgende hans pung var var væk, og at der var trukket flere tusinde kroner på dankortet. Dog var taxaturen ikke trukket, hvorfor politiet formoder, at automaten i bilen var falsk.

Læs også Ry-sagen: Loven kan være brudt flere gange

Det er politiets overbevisning, at den 22-årig blev snydt i taxaen og fik stjålet sin pung af chaufføren.

Østjyllands Politi sporede det stjålne dankort, som blev benyttet af manden på billedet på en tankstation i Silkeborg. Den mand vil politiet derfor gerne snakke lidt nærmere med.

- Vi har ikke kunne identificere manden, som vi formoder er gerningsmanden, og ham vil vi gerne kende identiteten på, så vi kan komme nærmere en opklaring i sagen, siger Jakob Christiansen.

Har du oplysninger i sagen hører Østjyllands Politi meget gerne fra dig via telefonnummer 114.