Politiet beder igen om hjælp: Hvem har set forsvundne Nick?

Politiet opfordrer forretningsdrivende til at tjekke deres videooptagelser

Nick Langkjær Hansen fra Horsens har været forsvundet siden en bytur i slutningen af januar. Sidst på natten blev han filmet af et overvågningskamera. Foto: Østjyllands Politi / privatfoto

Nick Langkjær Hansen var kl. 05.23 søndag morgen på McDonald's på Store Torv. Da han forlod restauranten, svingede han til venstre ned mod varehuset Magasin. Foto: Google Maps

Nick Langkjær Hansen skulle efter planen have sovet hos en kammerat i Tøndergade. Foto: Google Maps

1 af 3

Politiet beder endnu engang offentligheden om hjælp til at finde den 24-årige Nick Langkjær Hansen fra Horsens.

Den unge østjyde er sidst set natten mellem lørdag den 28. og søndag den 29. januar ved McDonald's på Store Torv i Arhus Midtby.

Læs også Politi leder ikke længere efter Nick: Vi har brug for nye spor

Nu opfordrer politiet igen de forretningsdrivende i en radius af 500 meter fra Mc Donald's-restauranten til at gennemse deres overvågningsvideoer for søndag d. 29. januar efter kl. 05.20 og frem for at se, om Nick Langkjær Hansen er optaget på deres kameraer.

Politiet har sammen med Aarhus Brandvæsen uden resultat gennemsøgt dele af Aarhus Å og nogle  af havnebassinerne. 

Politiet arbejder tæt sammen med familien i håb om at finde Nick Langkjær Hansen. Også organisationen Missing People har ledt efter - alt sammen desværre uden resultat.

Læs også Frivillige søger igen: Har givet spor videre til politiet

Familien til Nick Langkjær Hansen har endnu ikke opgivet håbet om at finde ham i live.

- Det er jo helt uvirkeligt. Selvfølgelig græder man, og jeg er også tom indeni, men jeg bruger alt min energi sammen med min familie og venner og bekendte på at lede efter Nick. Det er ikke en mulighed at give op, før vi har fundet ud af, hvor Nick er henne, sagde hans mor, Jeanette Wiese Johansen, for få dage siden til TV 2 | ØSTJYLLAND.

02:40

VIDEO:  Jeg har lovet Nick, at vi får ham hjem, siger hans mor, Nick Langkjær Hansen.

Luk video

Nick Langkjær Hansen er 24 år og 180 centimeter høj. Han er normal af bygning og har mørkt, kort hår. Han har et modermærke ved højre øje.

Da han forsvandt, var iført en mørkeblå/sort skjorte, sorte jeans mrk. Just Junkies, sorte Adidas sko med hvid bund samt en sort lang vinterjakke af mærket 'Fat Moose'.

Har du oplysninger om Nick Langkjær Hansen, kan du kontakte politiet på tlf. 114.