Politiet afviser sag mod Aarhus Lokalbank

Aarhus Lokalbank har i dag fået bekræftet, at politiet afviser at behandle en anmeldelse mod banken.

Aarhus Lokalbank har i længere tid været genstand for meget kritik.

Senest har Børsen i dag skrevet, at Østjyllands Politi sammen med Finanstilsynet og SØK skulle være gået i gang med at undersøge, om der var grundlag for at indlede en efterforskning af kriminelle forhold i Aarhus Lokalbank.

- Hos Østjyllands Politi har vi afvist at behandle anmeldelsen med baggrund i retsplejelovens paragraf 749 stk. 1. Det er fordi, den er fundet grundløs, siger specialkonsulent Per Jacobsen hos Østjyllands Politi.

Politiet vil nu orientere Finanstilsynet om, at man har afvist den konkrete anmeldelse, skriver Aarhus Lokalbank i en pressemeddelelse.

- Vi har oplevet en sand mediestorm fra Børsens side og er blevet beskyldt for mange ting. Vi har redegjort for en række forhold på vores hjemmeside og ville have taget mod myndighederne med åbne bøger, hvis der var områder, som myndighederne gerne ville have belyst. Vi er imidlertid glade for, at anmeldelsen er fundet grundløs. Det er et godt eksempel på, hvordan vi gentagne gange er blevet beskyldt for det ene og det andet, som efterfølgende ikke viser sig at holde vand, siger Per Hermansen, bankdirektør i Aarhus Lokalbank.