Politi: Ulstrup-tragedie efterforskes som drabssag

Østjyllands Politi efterforsker sagen med de seks dødsfald i Ulstrup som en drabssag

Foto: Øxenholt foto

1 af 2

Østjyllands Politi har natten igennem været til stede på adressen i Amstrup Bakker i Ulstrup, hvor seks personer mandag blev fundet døde. Nu har de afgørende nyt.

De foreløbige undersøgelser tyder ifølge Østjyllands Politi på, at de seks personer er identiske med husets beboere - to voksne og deres fire børn. Og politiet efterforsker sagen som en drabssag. 

Læs også Ulstrup-tragedie: Far slog familie ihjel og tog sit eget liv

Gerningsstedsundersøgelserne fortsætter tirsdag, og de afdøde vil blive obduceret i løbet af dagen.

- Vi kan endnu ikke med sikkerhed sige, hvad der er sket i huset, det skal den videre efterforskning og resultatet af obduktionerne hjælpe med at give svar på. Vi efterforsker sagen som en drabssag, og vi er i fuld gang med at klarlægge de nærmere omstændigheder, skriver politiet i en pressemeddelelse, og vicepolitiinspektør Anders Uhrskov fortsætter til tv2oj.dk:

- Der er tale om en ganske omfattende efterforskning, og der vil formentlig gå nogle dage, før vi kan give et endeligt svar på, hvad der er sket i huset. Jeg kan ikke komme mere konkret ind på, hvad vores teorier er. Vores undersøgelser skal vise det, og så afhører vi mennesker omkring familien. 

01:20

Du kan se billeder fra efterforskningsarbejdet mandag aften i Amstrup Bakker her.  Video: Øxenholt foto

Luk video

Politiet ankom til adressen i boligområdet Amstrup Bakker ved 12-tiden og arbejdede hele dagen igennem med efterforskning og tekniske undersøgelserne på stedet. Det arbejde fortsætter så tirsdag og formentlig også de kommende dage.

Flere naboer og andre i området var mandag tydeligt berørte af tragedien, og mange blev set grædende og sørgende foran deres hjem.  

02:59

Se et længere interview med Anders Uhrskov her. 

Luk video