Politi med maskinpistoler jagtede efterlyst mand: Nu er han sigtet for grov vold

Østjyllands Politi var bevæbnet med maskinpistoler, da de skulle anholde en 42-årig mand fra Aarhus.

Østjyllands Politi havde hunde og maskinpistoler med, da de fredag aften skulle anholde en 42-årig mand, som er sigtet for at have begået kvalificeret vold mod sin ekskæreste. Foto: Local Eyes

Opdateret: Det fremgik tidligere af artiklen, at den 42-årige var sigtet for vold mod sin ekskæreste, men ifølge TV2 ØSTJYLLANDs oplysninger er dette ikke tilfældet. Østjyllands Politi bekræfter over for TV2 ØSTJYLLAND, at volden er begået mod en mand og ikke den kvindelige ekskæreste, som først beskrevet. Det er derfor rettet i artiklen.

Lørdag formiddag er en 42-årig mand fra Aarhus blevet fremstillet i Grundlovsforhør i Retten i Randers, hvor han er sigtet for at begå kvalificeret vold.

Efter Grundlovsforhøret er den 42-årige mand blevet varetægtsfængslet i fire uger.

Læs også Bestseller-ejer mistede tre børn i terrorangreb: I dag bliver de begravet

Det oplyser vagtchefen ved Østjyllands Politi, Per Bennekov.

Fredag aften gennemsøgte Østjyllands Politi Terp for at finde den 42-årige mand, som nu er anholdt og sigtet for at begå kvalificeret vold. Foto: Local Eyes

Jagtet af kampklædte betjente

Østjyllands Politi fik anmeldelsen om grov vold fredag morgen klokken 9:23. Overgrebet fandt sted i ekskærestens lejlighed på Skelvangsvej i Randers, og det var den 29-årige kvinde, der anmeldte episoden.

- På grund af efterretninger, vurderede vi, at vi skulle tage vores forholdsregler, og at det ville være mest sikkert for alle, hvis vi var bevæbnet, når vi skulle anholde manden, siger vagtchefen ved Østjyllands Politi, Per Bennekov til TV2 ØSTJYLLAND.

Derfor var Østjyllands Politi kampklædte og bevæbnet med maskinpistoler, da de ankom til den lille by Terp, som ligger nord for Aarhus, hvor den 42-årige mand har bopæl.

Læs også Ansat i daginstitution anmeldt for seksuelt overgreb

Det lykkedes dog ikke politiet at anholde den efterlyste mand i Terp, men omkring klokken 19:30 anholdt politiet ham i Aarhus.

- Det foregik heldigvis helt udramatisk, siger vagtchefen.

Østjyllands Politi ledte først efter den 42-årige mand i Terp, hvor han har bopæl. Foto: Local Eyes