Polen takker Aarhus

Vil støtte Danmark til håndboldfest i Ridehuset

Justyna Krawczyk (til venstre) og andre medlemmer af Dansk-Polsk Ungdom vil fortsat skabe stemning i Ridehuset - i rødt og hvidt. Foto: Maja Giannoccaro, polennu.dk

Det polske herrelandhold har de seneste to uger spillet seks kampe under EM i Håndbold i Atletion i Aarhus.

Nederlaget til Kroatien torsdag aften betød, at Polen ikke kom videre til semifinalerne. I stedet kan det danske hold se frem til polsk opbakning.

- Vi har været rigtigt glade for opholdet i Aarhus, og vi vil gerne sige tak ved at støtte det Danmark i de to sidste kampe, siger Justyna Krawczyk, der er formand for foreningen Dansk-Polsk Ungdom, i en pressemeddelelse.

Sammen med repræsentanter for den polske turistorganisation, to polske regioner og portalen www.polennu.dk har Dansk-Polsk Ungdom også bemandet den polske stand i Ridehuset, som har været åben hver aften siden i fredags.

LÆS OGSÅ: Håndboldfest for alle

Og selvom Polen ikke nåede semifinalen, bliver polakkerne i Ridehuset, hvor de vil tilbyde de danske fans at få de rigtige farver på kinderne.

- Vi havde set frem til en semifinale i dobbelt rødt og hvidt, men når Polen nu ikke kommer med, glæder vi os til at støtte Danmark og male danskerne i vores fælles farver, siger Justyna Krawczyk.

Flere hundrede polske fans har overværet kampene i Aarhus, hvor de har skabt ægte EM-atmosfære med slagsange og kampråb.