Polakker nedtromler BSV

Herrerne tabte første kamp i Champions League

Bjerringbro-Silkeborg indleder sæsonen i håndboldens Champions League for herrer i samme spor, som de forlod den i sidste. Med et nederlag.

Det danske håndboldhold, som ikke vandt en eneste kamp i turneringen 2011-12, tabte den første kamp 26-35 til polske Vive Kielce, som er blandt favoritterne i Gruppe C.

Kielce tromlede kronjyderne fra start, og Bjerringbro-Silkeborg kunne ikke få spillet til at hænge sammen mod de polske mestre. Snart var de bagud med fire mål.

Langsomt fandt danskerne en smule fodfæste, men kun kortvarigt i første halvleg kunne BSV lugte en udligning, og den blev aldrig en realitet.

Rasmus Lauge, som havde problemer i forsvaret, gjorde det fint i offensiven, og Mads Øris Nielsen hamrede en række flotte mål i nettet. Men det generelle indtryk var, at Vive Kielce til enhver tid kunne sætte sig tungt på styringen.

Til slut faldt Bjerringbro-Silkeborg sammen og indkasserede en håndfuld hurtige mål.

Egentlig havde BSV ikke opnået direkte kvalifikation til Champions League, men da AG København gik konkurs tidligere på året, besluttede det europæiske håndboldforbund (EHF) at tildele jyderne pladsen i den prestigefulde turnering.