Pokalen: Spille-tidspunkter fastlagt

Både Randers FC og AGF er tilbage i DBU Pokalen

Foto: Ole Nielsen / Fotogruppen Objektiv / Collage TV2OJ

Både Randers FC og AGF er tilbage blandt de sidste otte hold i DBU Pokalen, og nu kan fans af de to østjyske hold sætte kryds i kalenderen.

Randers FC skal på udebane på en svær opgave mod FC København. Den kamp er blevet fastlagt til at blive afviklet onsdag den 16. marts klokken 17.00.

AGF-spillerne skal i kamp i pokalen et par uger tidligere. Aarhusianerne møder på udebane i Haderslev Sønderjyske, og den kamp er nu blevet fastsat til at blive afviklet tirsdag den 1. marts klokken 18.00.

Randers FC har på sin vej til 5. runde i DBU Pokalen slået FC Helsingør og FC Sønderborg, mens AGFerne har mødt Silkeborg IF, Kjellerup og Rishøj.

Randers-keeper vinder af ’Det gyldne bur’

Superligaen er for længst gået på vinterferie, og her overvintrer Randers FC på sjettepladsen med 27 point, mens AGF er placeret på niendepladsen med 21 point.

Udover de to kampe med østjyske hold møder 1.divisionsholdet fra Skive Brøndby IF fra Superligaen. Også AaB har fået en på papiret lidt lettere modstander, da holdet møder FC Roskilde fra landets næstbedste række.

5. runde af DBU Pokalen

1/3-16 kl. 18:00 Sønderjyske - AGF
2/3-16 kl. 18:30 Skive - Brøndby IF
8/3-16 kl. 17:45 FC Roskilde - AaB
16/3-16 kl. 17:00 FC København - Randers FC