Plejesøn fortalte om krænkelser

Plejemor gik til politiet

Onsdag kom der endnu en gang uhyggelige detaljer frem ved Retten i Horsens om den 64-årige tidligere ansatte på et bosted i Skanderborg, som står tiltalt for grove sexkrænkelser over en periode på 12 år af fem børn fra bostedet, som blev betegnet som plejebørn. Det skriver bt.dk.

I vidneskranken var blandt andet den kvinde, som en af drengene, som i dag er 17 år gammel, betroede sig til for cirka et år siden.

- Han fortalte, at JU (den tidligere ansatte, red.) havde haft samleje med ham. JU havde lagt sig ind til ham og holdt ved ham, og gjort det, selv om han sagde, han ikke ville. M (drengen, red.) var så ked af det, og han græd og græd og græd, da han fortalte det, fortæller kvinden, der har fungeret som plejemor for den hårdt ramte dreng, siden han blev fjernet fra bostedet i Skanderborg, hvor uhyrlighederne skal have fundet sted.

Drengen fortalte om overgrebene efter at have overhørt en telefonsamtale mellem plejemoren og hans biologiske mor. Her fortalte den biologiske mor, at flere piger skulle være blevet sexkrænket på bostedet.

De følgende dage lukkede den ellers tillukkede dreng mere og mere op over for den chokerede plejemor, der i april 2012 gik til politiet.

- Han fortalte, at han var meget, meget bange. Han var meget bange for, at JU skulle komme efter ham, lyder det fra plejemoren ifølge bt.dk

Hun fandt også ud af, at drengen angiveligt var begyndt at gå i dameundertøj, fordi hun fandt et par trusser på drengens værelse.

- Dem skulle han have på ude hos JU, fortalte han mig.

Senere fortalte drengen også plejemoren, at han var tvunget til at have samleje med andre drenge, mens den tidligere ansatte på bostedet tog billeder

Den tiltalte nægter sig skyldig i alle anklager. Han hævder, at drengens beskyldninger er noget, drengens mor har fået ham til at sige.