Plejepersonale strejker igen

Mener ikke, de kan give ældre ordentlig pleje

Plejepersonalet på plejecentret Ceres Huset i Aarhus nedlægger nu igen arbejdet.

Personalet er utilfredse med ledelsen, og understreger at de mangler en handleplan.

Arbejdsnedlæggelsen kommer kun et par uger efter at halvdelen af plejepersonalet ved plejerboligerne i Ceres Huset i starten af september valgte at nedlægge arbejdet første gang.

De ansatte mener ikke, at de i det daglige arbejde har tid til at give de ældre den pleje, de har krav på. Med arbejdsnedlæggelsen håber de, at de kan få ledelsen til at få øjnene op for problemet.

- Når man går hjem fra arbejde, går man hjem med dårlig samvittighed, for man har ikke nået det, man skal nå. Det er selvfølgelig en drastisk måde at gøre det på. Men hvis det er det, der skal til, udtalte social- og sundhedshjælper ved Ceres Huset Jette Hansen dengang til TV 2 | ØSTJYLLAND.

I en pressemeddelelse til TV2 | ØSTJYLLAND understreger plejepersonalet, at de er utilfredse med trusler om tjenstlige samtaler og at de savner konkrete og brugbare løsningforslag fra ledelsen.

Der skulle være kommet en plan fra ledelsen mandag morgen, men hverken handleplanen eller ledelsen dukkede op til det møde, som skulle ende i en løsning på de problemer, der er på plejehjemmet.