Pilgaard langer ud efter DF'er

Østjysk valgte Mette Hjermind Dencker (DF) får kritik af tv-værten Hans Pilgaard

Dansk Folkeparti fik et kanonvalg og Mette Hjermind Dencker var en af dem, der fik et østjysk mandat.

Hun bliver nu udsat for kritik fra tv-værten Hans Pilgaard, der siger, at hun har blokeret ham på Facebook, efter at han stillede spørgsmålstegn ved hendes holdning til homoseksuelle. (Se Facebook-opslaget nederst i artiklen.)

Hans Pilgaard henviser til en klumme i metroxpress fra 2013, hvor Mette Hjermind Dencker skrev, at det var imod naturens orden at leve med en af samme køn. Hun modererede sine udtalelser kort efter, at de blev bragt, men de er blevet aktualiseret af, at Hans Pilgaard har stillet spørgsmål ved hendes holdning til homoseksuelle.

Men Mette Hjermind Dencker har ikke svaret på Hans Pilgaards henvendelse, men i stedet har hun slettet hans opslag på Facebook. Efterfølgende har hun slettet flere andres lignende opslag.

Det bekræfter hun overfor metroxpress.

- Jeg ved da godt, at han (Hans Pilgaard, red.) bare er ude på at hænge mig ud i offentligheden. Hvis han havde en oprigtig interesse i at høre mit svar, så havde han skrevet til mig på mail jævnfør mine retningslinier på min Facebook-side. Jeg sletter alle indlæg på min side, som bidrager til den shitstorm mod mig, siger Mette Hjermind Dencker til metroxpress.

Hun understreger overfor metroxpress, at hun er ked af den formulering, hun tidligere har brugt, men siger i samme åndedræt om homoseksuelle, at 'det er nogle, der afviger fra vores kultur'.