Pige angrebet med sten

To unge på knallert kastede stor sten efter 15-årig

To unge angreb i går eftermiddag en ung pige ved at kaste en stor sten på hende, idet de passerede på scooter.

Den 15-årige pige havde været til tandlæge og var på vej tilbage til skolen. Da hun gik under en tunnel ved Tilst Skolevej, kom scooteren bagfra, satte farten ned og kørte helt tæt på pigen, idet passageren med hård kraft kastede stenen lige i ansigtet på pigen. Hun blev ramt på højre kæbe, og overfaldet undrer både politiet og pigen.

- Hun er en pige, der trives og ikke umiddelbart har nogen fjender. Men det virker som om, de to unge mænd gik meget målbevidst efter pigen. Hun hørte dem tale sammen på arabisk lige før, som om det var aftalt, at de ville skade pigen, fortæller politikommisær ved Østjyllands Politi, Mogens Brøndum.

Politiet vil nu gerne høre fra eventuelle vidner eller nogen som kan genkende de to mænd på følgende signalement:

A: Mand af arabisk oprindelse, ca. 175-180 cm høj og almindelig af bygning. Han var iført en sort jakke muligvis af mærket North Face med hætten trukket op over hovedet og lysegrå joggingbukser.

B: Passager på scooter. Mand af arabisk oprindelse, ca. 175-180 cm høj, almindelig af bygning og havde sort kort hår med trimmede sider. Han var iført en rød jakke af mærket Canada Goose med kraven trukket op over det nederste af ansigtet og et par sorte joggingbukser.

Den 15-årige pige har været på skadestuen med flænge ved læben.