- Pia kan virkelig sit kram

Rådmand bakker op om ny formand

Rådmand for Sociale Forhold og Beskæftigelse i Aarhus Kommune, Thomas Medom (SF), er glad for valget af Pia Olsen Dyhr som ny formand for partiet SF.

- Pia kan det politiske håndværk bedre end de fleste og hun er både en stærk og inddragende leder. De evner er der i høj grad brug for, for igen at gøre SF til et parti som danskerne vil stemme på, skriver Rådmand for Sociale Forhold og Beskæftigelse i Aarhus Kommune, Thomas Medom (SF), i en mail til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Læs også: SF: Her er de østjyske stillere

I dag blev det offentliggjort, at Pia Olsen Dyhr bliver den nye formand for SF, da der ikke er andre kandidater, der kan finde stillere nok til at udfordre hende. Det kræver 100 stillere at stille op som kandidat.

Formandsposten blev ledig, efter at SF trak sig ud af regeringen samtidig med, at den tidligere formand, Annette Vilhelmsen, trak sig fra posten. I første omgang var der spekulationer om, hvorvidt tidligere skatteminister Jonas Dahl fra Aarhus ville gå efter posten. For en uge siden afviste han dog, at han stillede op.