Peter Sørensen: OB og Randers er favoritter

Silkeborg-manageren mener at både AaB og hans eget hold kommer på svære opgaver i de kommende playoffkampe

01:07

Efter puljespillet netop er færdigspillet, står det klart, at Silkeborg IF skal møde OB i playoff-kampene om Europa-pladsen, mens Randers FC og AaB krydser klinger.

Og ifølge Peter Sørensen står to hold stærkere end de andre.

- Af de fire hold, som nu skal møde hinanden på kryds og tværs, der kan vi godt udråbe både OB og Randers til favoritter. Det er okay med mig, lyder det fra Silkeborg IF-manageren i tirsdagens udgave af Fodbold med Horup.

Programmet for første runde af europæiske playoffkampe

12. Maj: AaB - Randers FC
13. Maj: OB - Silkeborg IF

16. Maj: Silkeborg IF - OB
17. Maj: Randers FC - AaB

Når det er sagt, mener han det bliver to tætte kampe mod fynboerne.

- Men jeg mener, helt åbent og oprigtigt, at vi har gode muligheder for at slå OB over to kampe. Jeg mener ikke, det er vanskeligere kampe for os at skulle møde OB, AaB eller Randers, end det havde været for os at skulle møde Viborg eller AGF.

"Vi slår Lyngby derovre"

I det hele taget bliver begge opgør lige, forudser Peter Sørensen, men skulle Silkeborg klare sig forbi OB og vinderen af de to kampe mellem Randers FC og AaB, så har han øje på én ønskemodstander i den endelige kamp om Danmarks sidste plads i Europa.

Læs også SIF-matchvinder: Det er imponerende, hvad vi har leveret

- Det er svært på forhånd at sige, hvem der kommer længst, hvem der får glæden af at skulle møde nummer 4 i Superligaen, som vil være storfavorit gå i Europa. Medmindre det er Lyngby, for dem vil vi for eksempel slå derovre, lyder den skråsikre melding fra Peter Sørensen om de kongeblå, der i øjeblikket indtager netop fjerdepladsen i mesterskabsspillet.

Se hele ugens udgave af Fodbold med Horup - hvor også Randers FC's Jonas Bager var gæst - herunder.