Peter A.G. og Helmig forsonet

Efter ni års uvenskab er Peter AG og Thomas Helmig blevet forsonet

11:47

1 af 2

Tiden læger alle sår, siger man. For musikeren Peter AG kan der være noget om snakken. Efter ni års uvenskab med kollegaen Thomas Helmig, har de to forsonet sig, og er blevet gode venner igen.

- Vi har holdt afstand til hinanden, fordi vi på et tidspunkt har skuffet hinanden, og venner kan være hårde ved hinanden. Men sådan gider Thomas og jeg ikke, det skal være længere. Vi kan godt lide hinanden, siger Peter AG i dag til TV 2 | ØSTJYLLAND.

WIG WAM-skandalen
Det var Peter A.G. Nielsen og Gnags' pladeselskab Genlyd, der gav Helmig hans første pladekontrakt i firserne. Men så fulgte den såkaldte Wig Wam-skandale i 2002, som stod mellem bl.a. Gnags på den ene side - og Thomas Helmig, D:A:D og Gnags eget bookingselskab Rock On på den anden.

Gnags mente sig snydt for mere end tre mio. kr., da selskabet gik fallit efter fiaskoen med Wig Wam-turneen. Pludselig var venskabet forvandlet til bittert had.

Nu er hadet dog forsvundet, og Peter A.G. og Thomas Helmig har efter alt at dømme fået talt ud.

TV 2 | ØSTJYLLAND har i dag besøgt den 58-årige sanger i hans hus i Laven. Det kom der et meget ærligt interview ud af, hvor Peter A.G. blandt andet reflekterer over det at blive ældre, han taler om venskab og om hans musik.

Se interviewet med Peter A.G. øverst i denne artikel.