Uheld stopper Classic Race: Tre personer er kommet lettere til skade

Et uheld ved en af de sidste løb i årets Classic Race gjorde at tre personer kom lettere til skade

Arkivfoto.

Classic Race bliver i denne weekend afholdt i Aarhus, og løbet, der slutter i dag, søndag, har fået en uheldig afslutning. 

Læs også Prinsen sejrede i Aarhus: Joachim vandt ved Classic Race

To biler kolliderede nemlig sidst på eftermiddagen på racerbanen i det sydlige Aarhus. Kollisionen, der skete under DST-løbet, gjorde, at en af bilerne ramte banens betonside og rev noget af det stålgitter af, der er mellem banen og publikum.

To personer blandt publikum og en af Classic Races officials kom lettere til skade ved uheldet, oplyser Classic Race på løbets hjemmeside

- Jeg er meget ked af at en ellers fantastisk weekend med 42.500 glade gæster og kørere skal afsluttes med et alvorligt uheld på racerbanen, som gør at to tilskuere og en official kommer lettere til skade. Heldigvis viste det sig, at betonen og hegnet kunne modstå, at tilskuere kom alvorligt til skade. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for, at det ikke kan ske igen. Det er klart, at en sådan alvorlig ulykke giver stof til eftertanke og vi skal nu, i samarbejde med DASU's banesportsudvalg, vurdere om vi skal iværksætte yderligere sikkerhedsforanstaltninger og afstandskrav til publikum, siger direktør for Classic Race Aarhus, Mike Legarth, i en pressemeddelelse.

Læs også Politiet i stor færdselskontrol: 119 km/t og bilen fuld af børn

Alle personer er efterfølgende blevet kørt til skadestuen. Classic Race oplyser også, at de to kørere, der var impliceret i uheldet ikke er kommet til skade. 

Efter uheldet, som skete i det næstsidste løb, har arrangørerne valgt at aflyse det sidste løb.