Person fundet død i murbrokkerne efter gaseksplosion

Den voldsomme brand i Stjær har kostet et menneskeliv - formentlig den 87-årige beboer i det ramte hus

1 af 2

Landsbyen Stjær nær Galten blev torsdag eftermiddag ramt af en voldsom eksplosion i et hus, der blev nærmest jævnet med jorden. Siden ulykken torsdag ca. kl. 16.30 har husets 87-årige beboer været savnet, men nu har Sydøstjyllands Politi fundet en død person i murbrokkerne.

- Her til morgen fandt vi en død person i murbrokkerne, og vi formoder, at det er den 87-årige kvindelige beboer. Vi har i hvert fald ingen meldinger om, at der er andre savnet, siger vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, Hans Hoffensatz, til tv2oj.dk. 

01:23

Hør her hvad indsatsleder ved branden, Jørn Bystrup, sagde efter den voldsomme eksplosion.

Luk video

Den præcise dødsårsag og personens identitet vil blive nærmere klarlagt i løbet af fredagen. Årsagen til branden er endnu ikke 100 pct. sikker, men alt peger på, at der var tale om en gaseksplosion.

- Vores bedste bud er en gasulykke, men ulykkesstedet skal undersøges til bund i dag. Løbende vil der så blive ryddet op på stedet, forklarer vagtchefen.

Han fortæller desuden, at det ikke kun er det ene hus, som er ramt af ulykken. Flere omkringliggende ejendomme har fået smadret ruder og andre mindre skader.

- Det var en virkelig kraftig brand, der har kunnet mærkes langt derfra, siger Hans Hoffensatz.

00:30

Se billeder fra det ramte hus her. 

Luk video