Perlemål sikrede Randers FC-sejr mod tjekkisk testmodstander

Brandur Hendriksson og Marcus Mølvadgaard satte to drømmemål i kassen, da Randers FC vandt over Bohemians Praha i træningslejrens første test

Tirsdag eftermiddag spillede Randers FC træningskamp mod Bohemians Praha fra Tjekkiet. En kamp som de lyseblå dominerede og vandt 2-0.

Efter fem minutter fik Randers frispark lidt uden for tjekkernes felt. Det tog Brandur Hendriksson sig af, og han sendte et drøn afsted, der knækkede og snød den tjekkiske målmand. På grund af sygdom hos Viktor Lundberg startede Brandur Hendriksson i front ved siden af Marvin Pourié. Hør ham fortælle mere om det, og om målet, i videoen herunder.

 

I resten af første første halvleg sad Randers FC på spillet, men halvlegen bød ikke på de store højdepunkter. Derimod var der masser af intensitet og hård fight fra især Bohemians Praha, der ligger nummer ni i den bedste, tjekkiske række.

I anden halvleg blev Randers presset en smule mere af tjekkerne, der flere gange blev farlige i kronjydernes felt. Men det, der slap igennem, tog Hannes Halldorsson sig af i målet.

Mod slutningen af kampen satte Randers sig solidt på sagerne igen, og sejren blev cementeret af den indskiftede Marcus Mølvadgaard. 

Kasper Fisker sendte en stikning afsted til den 17-årige angriber, og selvom han blev presset, formåede han på smukkeste vis at sende bolden op i nærmeste hjørne fra kanten af feltet.

Dermed vandt Randers FC 2-0. På lørdag venter den næste test på træningslejren i Tyrkiet. Her er det slovakkiske Olympija Ljubljana der er modstanderen.

Se målene i videoen herunder. 

Se her hvad cheftræner Olafur Kristjansson sagde efter kampen. 

Randers FC - Bohemians Praha 2-0 (1-0)

 

gymnasiet gymnasium student studenter

Skole revser forslag: Ingen har spurgt os

Coronavirus vaccine

liveblog SSI: 50.000 flere test ved udgangen af januar

Kildemosen

Tragedie på plejecenter: Tre ud af otte beboere er døde - flere er isoleret

Gellerup boligblok

Ny ghettoliste offentliggjort: To er taget af listen

Anders Kühnau

Udvalg vil lukke gymnasium

1918-julefest-sammenkobling

Så er det jul igen - nu i farver!