Pedaler og sved i 12 timer gav rekordmange penge til syge børn

For sjette år i træk blev der holdt gang i cyklerne i 12 timer i streg

Foto: Privat

Foto: Privat

Foto: Privat

Foto: Privat

1 af 4

Lørdag blev der tapsvedt mere end normalt i Fitness World Scandinavian i Aarhus.

For samtidig med træningen blev der samlet penge ind til fordel for Børnecancerfonden.

Hele 87 cykler blev holdt i gang i 12 timer i træk. Og da den sidste pedal var sluppet klokken 22.00 lørdag aften, var der samlet 63.301 kroner ind.

- Det er en meget blandet flok, der cykler. Deltagerne er fra 20 til 60 år, siger Morten Maagaard, der er en af arrangørerne bag arrangementet.

Læs også Gro og børnene samler flasker for at redde Anholt

Det er sjette år i træk, at Fitness World i Scandinavia Center i Aarhus cykler for at samle penge ind. Sidste år blev der cyklet til fordel for Hospitalsklovne. Her blev der cyklet et par hundrede kroner mindre ind end i år. I år går pengene så til Børnecancerfonden.

Deltagerne kan være op til fire personer om at dele en cykel, som de betaler for. En lille del af det beløb gik til aftensmad til deltagerne, mens resten går ubeskåret videre. Derudover har en række sponsorer også givet et bidrag til arrangementet.

Læs også Rekord i Skødstrup trods træthed mod indsamlinger

- Der er altid en helt særlig stemning i centret, og det er fantastisk at opleve, at så mange mennesker og virksomheder i lokalsamfundet har lyst til at bakke op om en god sag år efter år, siger Camilla Møller, der er centerleder i Fitness World Scandinavian Center.

Der deltog cirka 350 personer i arrangementet. Alle cykler var udsolgt den første uge, de blev sat til salg.

02:14

VIDEO: 11-årige Selina Hansen lider af en sjælden gensygdom. Alligevel har hun samlet 55.000 kroner ind ved at sælge kager og gaver i et supermarked.

Luk video