PC: Må vente og se med Kamper

Randers FCs Jonas Kamper kan være på vej til USA

Foto: Randers FC

Det danske transfervindue lukkede mandag ved midnat, men Jonas Kamper kan være på vej væk fra Randers FC.

Kantspilleren har været i USA for at kigge på forholdene i den lokale MLS-klub i Seattle, hvor det stadig er muligt at hente spillere.

Derfor er Jonas Kamper stødt til resten af Randers FC-truppen en smule senere end resten af spillerne, som nu er på træningslejr i Spanien.

- Der var nogle ting i gang midtvejs i januar, men de faldt hurtigt ud og så det sidste der var, var at Kamper har været ovre og kigge på forholdene i Seattle, og der må vi vente og se, hvordan det ender ud. Han kommer her i løbet af i dag (tirsdag, red.), siger Peter Christiansen, der er sportschef i Randers FC, til klubbens hjemmeside.

Godt tilfreds med transfervinduet

Han slår fast, at han er godt tilfreds med transfervinduet, hvor en enkelt spiller er kommet, og hvor én har forladt klubben på en lejeaftale.

- Vi har fået Joel Allanson ind, og det skal man ikke glemme. Han kom jo tidligt i vinduet, og han blev egentlig allerede signet i december og tiltrådte i starten af januar. Så gik Kasper Junker ned på lån i Fredericia, og det er sådan set det. Vi har beholdt den gruppe, vi gerne ville, og vi har en super god gruppe med to spillere på næsten alle positioner på højt niveau. På nogle pladser har vi endda tre, så vi er meget fortrøstningsfulde, siger Peter Christiansen.

Med eller uden Jonas Kamper i truppen tager Randers FC hul på foråret i Superligaen den 20. februar på udebane mod FC Nordsjælland.