Påsat brand i villa

Voldsom påsat brand i villa ved Århus, men tilsyneladende var der ingen mennesker i huset. Den ene af beboerne relateret til Hells Angels

En villa på Novembervej i Hasle vest for Århus udbrændte søndag morgen, efter at en ukendt gerningsmand havde sat ild til huset, oplyser politiet i Århus.

To mænd er tilmeldt adressen, men da det ved 06-tiden lykkedes brandmandskab at trænge ind i bygningen, tydede det ikke på, at der havde været nogen i huset, da ilden brød ud, oplyser den vagthavende ved Århus Politi. Endelig sikkerhed herfor ventes i løbet af søndag formiddag.

- Det forlyder også fra vidner, vi har talt med, at de to beboere for tiden skulle være bortrejst, siger vagtlederen.

Der blev slået alarm kl. 04.08, og da brandvæsenet nåede frem, var villaen overtændt. Branden var så voldsom, at beboerne i de tilstødende ejendomme måtte evakueres, oplyser politiets vagtleder.

En person var ifølge politiet blevet set løbe væk fra huset, netop som branden brød ud. Desuden viser den hurtige overtænding af huset, at branden er påsat, oplyser den vagthavende. Den ene af de tilmeldte beboere på adressen er relateret til rockergruppen Hells Angels. Netop Hells Angels ejendom i Risskov nord for Århus hærgedes den 7. april af et voldsom natlig brand, som viste sig at være påsat. De rockere, der opholdt sig i huset, nåede et redde sig ud.

- Men vi ved endnu ikke, om der er nogen forbindelse mellem de to brande, siger den vagthavende hos ordenspolitiet i Århus.

/ritzau/

Dado Ruvic/Reuters/Ritzau Scanpix

Ny forhåndsaftale i hus: Danmark har sikret sig retten til over 14 millioner vacciner

Unge fra Egaa Gymnasium frygter endnu en heksejagt

Præcise smittetal kommer frit frem: Unge frygter heksejagt

2-årige Anika har en alvorlig, dødelig sygdom, som ikke kan blive behandlet i Danmark. Behandlingen koster 15 millioner kroner og skal laves i Ungarn

2-årige Anika er dødeligt syg: Behandlingen koster 15 millioner kroner, nu samler kolleger ind

sex sexsygdom klamydia

Unge i Aarhus skal lære om sugardating i skolen

COVID-19 corona test forum horsens

Se tallene: Så mange nye er smittede i din kommune

Genrebillede Penge

Flere kvinder snydt: Bagmænd hæver tusindvis af kroner