Pas på glatte veje og fygesne på lofterne

Glatte veje og fygesne på lofterne er de største udfordringer efter nattens snevejr, lyder det fra Thomas Dietz, der er driftschef hos Falck

Nattens snevejr har forårsaget glatte veje i Østjylland fredag morgen, men meldingerne lyder heldigvis på, at der ikke har været alvorlige ulykker.

Falck har også haft en forholdsvis rolig nat og morgen, og driftschef Thomas Dietz håber på en stille dag på kontoret.

- Indtil videre har vi fra Falcks side ikke haft de store udfordringer. Det er glat, det fyger og det sner, men har fra morgenstunden ser det rimelig pænt ud, og det skyldes blandt andet, at bilisterne kører pænt. Jeg havde nok forventet mere travlhed fra morgenstunden, men her klokken 7.30 har vi modtaget 11 henvendelser, og det drejer sig om folk, der er kørt af vejen eller ind i en anden bil på grund af fygesne og glatte veje. Vores opfordring er, at folk skal køre i ordentlig tid og forsigtigt, for der er glat under sneen. Derudover er det vigtigt at holde ruder og lygter fri for sne, og for husejerne er det vigtigt at tjekke lofterne for sne, der er kommet ind på grund af fygning. Det kan forårsage stor skade, hvis det ikke er væk inden, det begynder at tø, fortæller Thomas Dietz til tv2oj.dk og fortsætter:

Ingen snestorm: Men stadig risiko for isglatte veje i Østjylland

- Vi kan opleve lidt mere travlhed inden for den næste time, når folk skal på arbejde, men vi håber på en stille og rolig fredag, lyder det fra Thomas Dietz.