Stor redningsaktion ved Grenaa: Ung mand fundet død i vandet

Politiet fik en anmeldelse om en person i vandet nord for Grenaa klokken 14.30

01:00

Video: Local Eyes

Opdateret kl 6.43 søndag: Der er tale om en 22-årig mand fra lokalområdet, som blev erklæret for død ved lægens ankomst. De pårørende er underrettet. De foreløbige undersøgelser tyder ikke på, at afdøde har været udsat for en forbrydelse. Det oplyser Østjyllands Politi.

En person er lørdag fundet død ved kysten nord for Grenaa. Det kunne politiet oplyse efter en stor redningsaktion i området.

Hos Østjyllands Politi ønskede man lørdag ikke at komme nærmere ind på, hvad årsagerne til dødsfaldet kan være, eller hvem den afdøde var. Søndag lyder det, at den omkomne er en 22-årig mand fra lokalområdet, som blev erkæret død på stedet.

Læs også Betonvæg styrtede sammen: Ung mand død i arbejdsulykke

- De foreløbige undersøgelser tyder ikke på, at den afdøde har været udsat for en forbrydelse. Vores arbejdsteori er, at han er faldet ned fra skrænten. Vi har stadig lidt undersøgelser, som skal foretages. Men som udgangspunkt betragter vi det som en ulykke, siger vagtchef Per Bennekov fra Østjyllands Politi.

Han understreger, at der ikke er nogen vidner til episoden. Derfor er det svært at klarlægge, nøjagtigt hvordan faldet skete.

Vagtchefen lørdag, Carsten Dahl, sagde ligeledes, at der nu skal undersøgelser i gang for at fastslå en dødsårsag.

Læs også Redningsaktion ved Mols: To sejlere i havsnød

- Da vi kommer ned til personen, kan vi konstatere, at der ligger en død person. Vi får liget op. Og nu skal undersøgelser vise, hvad dødsårsagen er, siger Carsten Dahl. 

Videoen øverst i artiklen er lavet af Local Eyes. Se mere på Local Eyes

Svært at komme ned til personen

Politiet fik anmeldelsen om personen klokken 14.30, men det har efterfølgende været svært at komme til vedkommende, oplyste Østjyllands politi.

Læs også Dramatisk redningsaktion i Kattegat: To lystsejlere havareret

- Det var et meget svært tilgængelig sted, så vi kunne ikke umiddelbart komme derned med det samme. Der var tale om høje skrænter rundt om stedet, oplyser Carsten Dahl.

De pårørende til den unge mand er underrettet.