Aarhus-talent måtte på hospitalet: Det er der sket med armen

Uheld får sandsynligvis konsekvenser for aarhusianske Rasta Mizizi Acrobats finaleplaner i 'Danmark har talent'

00:31

I samarbejde med tv2.dk

Lørdag aften var 34-årige Peter Justus fra Rasta Mizizi Acrobats nødt til at forlade scenen med en skadet arm under den fjerde semifinale af 'Danmark har talent'. 

Under den aarhusianske trups afsluttende stunt faldt han på scenen og slog sin arm så alvorligt, at han måtte blive tilset af en læge. 

Jeg følte, at jeg var nødt til at fortsætte med nummeret. Det betyder så meget for mig, at det går godt for os.

Peter Justus, skadet deltager 

Lørdag aften blev han kørt på hospitalet, hvor han fik taget et røngtenbillede, som til at starte med tydede på en albue, der var gået af led. Men senere på aftenen kom der en anden melding: 

- Peter blev kørt direkte på skadestuen på Bispebjerg lige efter sin optræden. Efter først at have fået taget et røntgenbillede, hvor man konstaterede, at intet var brækket, kom der desværre senere i aften (lørdag, red.) en melding om behov for nye røntgenbilleder og en eventuel operation på Skejby Sygehus, fortæller Thomas Richardt Strøbech, underholdningsredaktør på TV 2. 

Masser af overskud

Rasta Mizizi Acrobats fik flest stemmer af seerne under lørdagens semifinale, og gruppen gik direkte videre til finalen af 'Danmark har talent'. Men det vidste Peter Justus ikke, da han måtte haste på skadestuen med sin arm.

På trods af de gode nyheder bliver akrobattruppen sandsynligvis en mand fattigere til finalen. Gruppen skal derfor til at arbejde på en ny version af deres nummer. Hovedpersonen selv har taget uheldet med ro. 

- Vi på 'Danmark har talent' ønsker selvfølgelig Peter alt godt. Han har taget situationen med masser af overskud, og han glæder sig til at heppe på resten af sin trup til finalen, som vi nok må indse nu, at han ikke bliver klar til at medvirke i, siger redaktør Thomas Richardt Strøbech.

Kæmpede videre på scenen

Under showet viste Peter Justus da også så meget overskud, at han på trods af det åbenlyse fald, fortsatte nummeret.

- Jeg følte, at jeg var nødt til at fortsætte med nummeret. Det betyder så meget for mig, at det går godt for os, sagde han inden han blev hjulpet afsted til skadestuen.

Finalen af 'Danmark har talent' foregår fredag den 8. april.