Ny serie optages i Østjylland: Du kan også få en rolle

Wasabi Film, der producerer serien GG Horsens for TV SYD og TV2 ØSTJYLLAND, søger et større antal statister til optagelserne i Horsens.

Her ses de kendte ansigter, der er på rollelisten i serien GG Horsens. Nu kan du også få lov til at være med. Foto: Wasabi Film

Har du selv, eller kender du en, der har en skuespiller gemt i maven?

Så er det nu, du skal slå til. 

Wasabi Film, der producerer fiktionsserien GG Horsens for TV SYD og TV2 ØSTJYLLAND, søger nemlig et større antal statister til optagelserne, der foregår i Horsens. 

Læs også Zangenberg og Andreas Bo: Ny serie om kvindelige gamere er spækket med stjerner

Serien handler blandt andet om, at unge, kvindelige gamere ofte bliver mødt med hån og fordomme, når de griber musen og tastateturet. 

Derfor gemmer mange af kvinderne sig bag anonyme navne online for at undgå nedladende kommentarer. 

Det er den historie, du nu kan være med til at fortælle. 

Flere stjerner på rollelisten

Hovedrollen som den 22-årige Sandra, der kæmper for at blive taget alvorligt som gamer, bliver spillet af Julie Zangenberg. Med sig på skærmen har hun intet mindre end 12 kendte skuespillere og Youtube-stjerner.

Hun spiller blandt andet overfor Jonas Schmidt, Casper Kjær Jensen, Thomas Ernst og Pelle Hebsgaard. De fem skal spille holdkammerater i den virtuelle gamer-verden.

HER ER ROLLELISTEN

- Julie Zangenberg

- Jonas Schmidt

- Casper Kjær Jensen

- Thomas Ernst

- Pelle Hebsgaard

- Andreas Bo

- Morten Münster

- Albert Dyrlund

- Casper Harding

- Anders Brink Madsen

- Sofie Stougaard

- Carsten Bang

- Lars Bom

Sådan kommer du med

Allerede den 13. maj er der brug for statister, der kan spille journalister til e-sport event 13. maj, og den 17. maj er der brug for statister, der vil være publikum til stort e-sport event i Horsens.

I dagene 14., 15., 16., 17., 23., 27. og 28. maj er der brug for statister, som kan spille roller som journalister til e-sport event, pensionister på el-scootere, hjemmehjælpere, rollespillere, jurastuderende og festglade til en fredagsbar.

Det er blandt andre skuespillerne Jonas Schmidt (t.v.) og Andreas Bo (t.h.), du kan komme til at spille sammen med.  Foto: Jonas Borch Kragh, TV SYD.

Alle optagelserne finder sted i og omkring Horsens.

- De præcise tidspunkterne er vi ved at planlægge. Derfor kan vi lige nu kun sige, at det er fra morgen til sen eftermiddag, siger seriens udvikler, instruktør og tilrettelægger Stefan Pellegrini, Wasabi Film.

Se mere om statistrollerne her — PDF, 0,52 MB

Hvis du vil være med, kan du sende en mail til stefan@wasabifilm.dk med præcise oplysninger om, hvilke dage og statistfunktioner, som du kan være med på. Vedhæft et lille billede af dig selv, og hvis du vil også gerne en lille videohilsen. Det er dog ikke et krav. Skriv meget gerne ”Statist” i emnefeltet.