Ny musikfestival vil skabe kærlighed og hygge i fængsel

Wall of Sound er navnet på en ny musikfestival i Fængslet i Horsens

En ny festival - Wall of Sound - kan opleves på Fængslet den 7. og 8. september 2018. Foto: Hanne Nielsen pixels

En ny festival - Wall of Sound - kan opleves på Fængslet i Horsens den 7. og 8. september.

1 af 2

I samarbejde med TV SYD

To dage, 20 koncerter og 200 oplevelser. Sådan præsenterer arrangørerne den nye festival Wall of Sound, hvor store, danske grupper som Minds of 99, Scarlett Pleasure og Bikstok er blandt navnene på plakaten.

Festivalen løber af stablen 7. og 8. september i Fængslet i Horsens.

- Horsens er i forvejen en rigtig dejlig kultur- og festivalby. Men der manglede en festival til den voksende gruppe af unge i Horsens, siger festivalleder Michala Mellson til TV SYD. 

Læs også VIDEO: Kom med ned i Fængslets kælder – hvis du tør

Arrangørerne forventer op mod 3.000 publikummer til festivalen.

- Målgruppen er de yngre studerende og tilflyttere. Men alle er velkomne. For eksempel til Scarlett Pleasure fredag aften.

Kærlighed og nærvær

Wall of Sound bliver arrangeret I samarbejde mellem Kulisselageret, Horsens & Friends, Horsens Kommune og Fængslet.

Horsens er i forvejen en rigtig dejlig kultur- og festivalby. Men der manglede en festival til den voksende gruppe af unge i Horsens.

Michala Mellson, festivalleder 

- Vi har et stærkt arrangørkorps, der er vant til at trække store koncertnavne til byen. Samtidig bliver det en helt særlig festivalplads, der er meget anderledes end på andre festivaler. Kontrasten mellem det store, rå fængsel og den gamle, grønne park, forklarer festivallederen og fortsætter:

- Til Wall of Sound er gæsten hovednavnet. Vi går efter kærlighed og nærvær i Fængslet. Derfor har vi sat barren højt, vil kræse om publikum og ønsker at skabe en god fest, slutter Michala Mellson.

Læs mere om festivalen og køb billet på Wall of Sounds hjemmeside.

08:01

VIDEO: TV2 ØSTJYLLAND var fredag en tur i Fængslet i Horsens, hvor frivillige står bag den skræmmende oplevelse "Frygt i Fængslet". Videoen er fra 4. maj 2018.

Luk video