Eftersøgning fortsatte i Horsens: Ingen spor efter Kaj Nielsen

Politiet er på bar bund. 74-årige Kaj Nielsen er endnu ikke fundet. Han har været væk siden fredag, og politiet har ingen nye spor.

Foto: Privatfoto / Martin Sylvest Andersen - Scanpix

I samarbejde med TV SYD

Siden fredag har Kaj Nielsen været forsvundet fra sit hjem i Horsens. Den lettere demente Kaj gik en tur, siden da er han ikke blevet set. 

Læs også Forsvundet siden fredag: Hunde og helikopter leder efter Kaj

Tidligere i dag fik politiet et tip om, at Kaj Nielsen var blevet set i Steensballe. Men tippet har desværre ikke hjulpet politiet videre.

- Han er stadig ikke fundet. Vi har indstillet vores eftersøgning for i dag. Vi kan frygte, at han er faldet. Han er jo en ældre mand. Men vi har før set demente dukke op igen efter noget tid, siger Jørn Lindhardt, der er vagtchef ved Sydøstjyllands Politi. 

Politiet har været ude og lede efter den forsvundne Kaj Nielsen flere gange, siden han forsvandt fra sit hjem i fredags Foto: Local Eyes

Politiet modtager mange tips fra borgere, og de vurderer dem alle sammen. Derfor beder politiet fortsat om hjælp i eftersøgningen på Kaj Nielsen.

-Jo længere tid, der går, jo sværere bliver det, siger Jørn Lindhardt.

I morgen vil Sydøstjyllands Politi se, om der kan gøres mere, der ikke allerede er gjort. 

Massiv eftersøgning hele weekenden

Også i weekenden var der massiv eftersøgning efter den forsvundne Kaj Nielsen. Søndag var Hjemmeværnet blandt andet ude og lede.

Hjemmeværnet var blandt andet ude og banke på døre og lægge sedler i postkasser. Derudover var politiet også ude og lede forskellige steder, hvor de vidste at Kaj Nielsen tidligere var kommet gennem tiden. 

Læs også Stor eftersøgning i gang: Har du set 74-årige Kaj?

Foruden de officielle myndigheder er organisationen Missing People, der hjælper med at lede efter forsvundne danskere, også gået ind i eftersøgningen.

Kaj Nielsen beskrives som 175 centimeter høj og vejer 70 kilo. Han er iført en grå bluse, sorte bukser og formentlig også en sort og hvid jakke. 

Kaj Nielsens besøgsven Kurt Damsgaard frygter, at der er sket en ulykke. Se mere herunder:

02:05 Luk video