Forulykket lastbil endelig fjernet efter to døgn

Klokken 3.10 natten til torsdag var en væltet lastbil endelig fjernet fra vejsiden på Motorvej E45 ved Horsens Syd efter, den væltede tidlig tirsdag morgen

Foto: Vibeke Illum Marcussen, TV SYD

I samarbejde med TV SYD

Efter to døgn er forulykket lastbil nu fjernet fra Motorvej E45 ved Horsens.

Tirsdag morgen kort før kl. 04.40 fik Sydøstjyllands Politi meldingen om, at en lastbil med køletrailer spærrede hele den ene side af motorvej E45 i sydgående retning på stækningen mellem Horsens Syd og Hedensted, hvilket har givet store trafikale udfordringer på stedet.

Læs også Lastbil væltet på E45 - påvirkede trafikken hele formiddagen

Lastbilen var på vej nordpå og kom af ukendte årsager i slinger, hvorefter den væltede ind over midterautoværnet - og altså først efter næsten to døgn lykkedes det at fjerne den fra vejkanten.

Falck forsøgte at fjerne lastbilen tirsdag aften, men da den var læsset med 23 tons mandariner, lykkedes det ikke. Mandarinerne blev fjernet fra lasten i løbet af onsdagen - og så lykkedes det i nat få løftet det forulykkede lastvognstog væk.

- Klokken 03.10 i nat var lastbilen fjernet, og nu er kan trafikken passere på normal vis på E45 ved Hedensted, siger vagtchef Anders Furbo Thejkelsen, Sydøstjyllands Politi, til TV SYD.