25-årig dødsbilist havde både alkohol og kokain i blodet

Under et grundlovsforhør lørdag kom det frem, at en 25-årige mand var påvirket, da han var involveret i en dødsulykke i Horsens i nat

Foto: freelance-billeder.dk

Foto: freelance-billeder.dk

1 af 2

I samarbejde med TV SYD

25-årig bilist var påvirket af både alkohol og kokain, da han natten til lørdag kørte frontalt ind i en modkørende bil på Allegade i Horsens, hvorved en 30-årig blev dræbt. Det kom frem i et grundlovsforhør i Horsens lørdag eftermiddag, fortæller TV SYD.

Den 25-årige bilist ønskede ikke at udtale sig i retten. Anklager Morten Rasmussen fremlagde i stedet den forklaring, som den 25-årige har givet ved afhøring af politiet.

Han blev ført ind i retslokalet siddende i en kørestol på grund af de kvæstelser, som han har fået ved ulykken, der skete kort før kl. 04 på Allegade midt i Horsens, hvor to personbiler stødte sammen.

Den 25-årige mand fra Horsens mistede i høj fart herredømmet over sin bil og kom over i den modsatte kørebane og ramte en anden bil med den 30-årige ved rattet.

Læs også 30-årig mand dræbt i voldsom trafikulykke i nat

Det frontale sammenstød var så voldsomt, at den 30-årige blev dræbt på stedet.

Ifølge den 25-åriges forklaring til politiet, havde han drukket et stort kvantum alkohol og indtaget kokain inden kørslen. En bilinspektør har anslået hastigheden i ulykkesøjeblikket til mindst 89 km. i timen og maksimalt 99 km. i timen.

Forud for kørslen havde den 25-årige været til først en julefrokost fra kl. 15 fredag eftermiddag, derefter spist en middag og siden været på diskotek. Undervejs havde han drukket flere øl, 12 Breezers og indtaget noget kokain.

Han var noget påvirket kommet hjem ved 03-tiden og var kommet i skænderi med sin kæreste og havde taget bilen og kørt i vrede, hvorefter han ikke huskede mere, før han vågnede op efter ulykken.

  Foto: Google Maps

 

I samarbejde med TV SYD