Nytårsaften blev fejret med singlefest i Silkeborg

Flere steder blev nytårsaften fejret med dans og musik af både singler og seniorer

De to veninder Anne Grete Festersen (t.v.) og Helle Jensen fejrede nytårsaften i selskab med flere end 200 andre singler. Foto: Sebastian Andreasen Rasch, TV MIDTVEST

Nytårsaften 2017 blev fejret på mange forskellige måder. Nogle var hjemme i selskab med venner og familie, mens andre var ude for at møde nye mennesker, blandet andet gennem dans.

I Silkeborg blev nytåret fejret med dans og musik, da over hundrede singler var samlet til fest.

- Det er rigtigt hyggeligt. Og så handler det om fællesskabet. Vi er alle sammen alene, så her kan vi komme og danse og have det sjovt, siger Anne Grete Festersen fra Kjellerup. Hun var kommet til festen sammen med sin veninde. 

01:30

VIDEO: I Randers blev himlen lyst op, da fyrværkeriet blev affyret ved midnat.

Luk video

Men selvom så mange singler var samlet i Silkeborg, var de to veninder kun kommet for at skabe nye venskaber.

- Det er hyggeligt, når vi er så mange, som vi er. Og at vi kommer ud og danser og får snakket. Vi er alle sammen i samme båd. Vi vil bare gerne ud og more os og møde nogle nye mennesker, siger Helle Jensen fra Viborg.

Nytårsbal for seniorer

Også i Holstebro blev der danset på livet løs. Over 200 danseglade seniorer var samlet til 3-retters menu og efterfølgende dans. Og det gik ikke stille for sig. For selvom gennemsnitsalderen var omkring de 70 år, blev der danset helt ind i det nye år. 

- Alle morer sig, og alle er glade. Det er grunden til, at sådan en lørdagsklub har fungeret i 42 år nu, siger Peder Mark Jensen. Han er formand for Lørdagsklubben, som stod for arrangementet. 

Læs også Sådan så det ud: Flot nytårshimmel over Aarhus

Inga Petersen fra Gellerup kommer jævnligt i Lørdagsklubben, og nytårsaften var ingen undtagelse.

- Vi er kommet her hver 14. dag, så det er dejligt at fortsætte. Og være sammen med venner og bekendte, siger Inga Petersen.

- Dans giver livsglæde. Man bliver i godt humør af det. 

Se billeder fra nytårsfesten i Silkeborg i TV MidtVests tv-indslag herunder: