Kennet er Danmarks bedste til udkørsel af træ

Det er langt fra første gang, at årets danmarksmester tager pokalen med hjem

Top tre i konkurrencen. Foto: DM&E

Han ankom med vandrepokalen, og da dagen var omme kunne han tage den med hjem igen.

Maskinfører Kennet Birch Vinderslev fra Silkeborg blev i weekenden til Langesømessen danmarksmester i den specielle disciplin udkørsel af træ, og det for andet i år i træk.

Læs også Forsker om besparelser i Norddjurs: Fyringer er den eneste udvej

- Det er naturligvis meget tilfredsstillende at vinde mesterskabet. Jeg kører jo mod nogle af landets mest erfarne og rutinerede maskinførere. Det er i det hele taget en rigtig god dag. Mine børn er med, og det betyder meget at kunne dele oplevelsen med min familie, siger Kennet Birch Vinderslev begejstret.

I år kæmpede i alt otte duellanter i skoven om at vinde sejrstrofæet. Arrangørerne af DM i udkørsel var Dansk Skoventreprenør Forening, der sammen med Danske Maskinstationer og Entreprenører delte stand på Langesømessen.

Disciplinerne var tårnbygning og præcisionslæsning i terræn. Foto: DM&E

Flere discipliner

Alle otte deltagere startede med en kvalifikationsrunde, hvoraf de fire bedste gik videre til finalen. Disciplinerne var tårnbygning og præcisionslæsning i terræn, og udkørselsmaskinen var en stor John Deere 810E.

Kennet Birch Vinderslev endte som en suveræn vinder, da han klarede finalen på tiden 13:13, hvor Josef Karlsson gjorde det med tiden 16:14.

Læs også Aarhusiansk hospitalsfysiker modtager pris for kræftforskning