SK Aarhus kæmper desperat for at undgå lukning

Mens spillerne flygter fra SK Aarhus, kæmper ledelsen fortsat for at redde klubben. Nu melder hovedaktionær sig klar til fortsat støtte

Det spidser til for den aarhusianske håndboldklub SK Aarhus.

Her seks uger efter, at hovedaktionær Claus Hommelhoff valgte at trække stikket i klubben, så har ingen nye investorer meldt sig på banen med konkrete tilsagn om at investere i det aarhusianske håndboldflagskib.

Men i kulissen arbejdes der på højtryk for at redde klubben fortæller direktør Thomas Gielfeldt til TV 2 | ØSTJYLLAND. 

I mandags mødtes han med to potentielle aarhusianske investorer.

- De skal have afklaret flere ting med deres bagland. Så der er ikke aftalt noget konkret endnu, men så længe der bliver arbejdet på en fremtidsplan, er det positivt, siger Thomas Gielfeldt.

quote Jeg er slet ikke i tvivl om, at klubben fortsætter efter sommerferien på et højt niveau. Det er kun et spørgsmål om hvilket niveau, de kommer til at spille på

Claus Hommelhoff, hovedaktionær i SK Aarhus

Og måske er der håb for SK Aarhus, for nu melder klubbens tidligere hovedaktionær Claus Hommelhoff, at han er klar til forsat at støtte klubben med et sekscifret beløb, og han er overbevist om at SK Aarhus også spiller i ligaen efter sommerferien.  

- Jeg er slet ikke i tvivl om, at klubben fortsætter efter sommerferien på et højt niveau. Det er kun et spørgsmål om hvilket niveau, de kommer til at spille på. Men holdet kommer med sikkerhed ikke til at spille som amatører, fastslår Claus Hommelhoff.

Den 22. februar mødes bestyrelsen i SK Aarhus, og direktør Thomas Gielfeldt har sat denne dato, som absolut sidste deadline i jagten på at finde nye investorer til klubben. Hvis ledelsen i SK Aarhus på dette tidspunkt ikke har modtaget et bindende tilsagn fra en eller flere nye investorer, så tyder alt på, at klubben må lukke. 

- Hvis der ikke er nogen konkret plan, så påbegynder vi i bestyrelsen nedlukningsproceduren af klubben, fortæller Thomas Gielfeldt.

SK Aarhus indtager lige nu niendepladsen i Primo Tours Ligaen og møder i aften på hjemmebane topholdet FC Midtjylland.  

Plejehjem

play Ældre Sagen: Her går Styrelsen for vidt

20190122-155819-5-1920x1281we

play Hundredevis af tomme fustager hos bryghus: - Det er jo ikke sjovt

Flyvestation Karup

Aarhusianer dømt for at bestikke forsvarsansat

Retten i Randers

Rumænsk mand idømt fem års fængsel for hjemmerøveri mod ældre kvinde

Dagli'Brugsen

play Sur smiley gør ondt: Ny brugsuddeler starter med at rydde op

Her krammer Anika og Marijana, som har hjulpet med at samle penge ind

Godt nyt om indsamlingen til Anika: De tæller millionerne