Parcelhus til salg for 50 mio. kr.

Østjyllands dyreste hus til salg på Tranevej i Risskov

Det 50 mio kr. dyre hus i Risskov ligger i 1. række til vandet Foto: Google Maps

Et hus i Risskov står til salg for 50 mio. kr. Det er den højeste udbudspris nogensinde i Region Midtjylland.

Huset ligger på Tranevej i Risskov og er på 735 kvadratmeter. Ved en salgspris på 50 mio kr. er kvadratmeterprisen 68.000 kr.

Målt på udbudsprisen er huset i Risskov klart det dyreste, der på noget tidspunkt har været til salg i Midtjylland. Det viser en opgørelse fra boligsiden.dk

Huset i Risskov skal koste 26 millioner mere end det hidtil dyreste hus, der er solgt i området - en villa på Skovlystvej i Grenaa, som blev solgt i marts for syv år siden. Salgsprisen lød dengang på præcis 24 mio. kr.

- Huset, der blev solgt i Grenaa for syv år siden, får dog kun en placering som det tredje dyreste hus nogensinde. Netop nu er der nemlig to andre huse til salg på boligsiden.dk, som er dyrere: Det føromtalte på Tranevej samt en villa på Strandvejen i Aarhus C, der er udbudt til en pris på 25 mio. kr,  fortæller kommunikationsdirektør hos boligsiden.dk Birgit Daetz.

Ser man på de ti dyreste villaer, der er solgt eller netop nu er udbudt i regionen, er der ikke en af dem, der koster under 19 mio. kr. Det springer i øjnene, at kun den østlige del af regionen er repræsenteret i det fine selskab.

Se mere om villaen på Tranevej i Risskov