Påkørte cyklist og kørte væk

47-årig mandlig bilist anholdt

Foto: Google Maps

En 47-årig mandlig bilist blev søndag anholdt og sigtet for at have påkørt en 42-årig mandlig cyklist og efterfølgende at have kørt væk fra ulykkesstedet.

Den 42-årige pådrog sig benbrud ved ulykken, som skete ved T-krydset ved Blegindvej og Gammel Horsensvej mellem Solbjerg og Hørning søndag omkring klokken 12.00.

Den 47-årige kom ifølge politiet kørende ad Blegindvej frem mod T-krydset, hvor han ikke overholdt sin ubetingede vigepligt og påkørte cyklisten, hvorefter han fortsatte væk fra stedet.

Kort tid senere blev den 47-årige anholdt i sit hjem.

- Der var vidner, som så ulykken, og som noterede bilens registreringsnummer, hvorfor vi kunne finde frem til manden på hans adresse, siger politikommissær Vagn Martinussen fra Østjyllands Politi.

Den 47-årige sigtes for overtrædelse af færdselsloven ved dels at have kørt frem mod ubetinget vigepligt og for kørsel i medicinpåvirket tilstand. Herudover sigtes han for overtrædelse af straffelovens paragraf 249 og 253, som dækker over uagtsom grov legemsbeskadigelse og for at undlade at hjælpe en tilskadekommen person.