Pædofilitiltalt: Et frækt billede var nok

Et frækt nøgenbillede af et barn rakte som adgangsbillet til stort pædofilinetværk, siger pædofilitiltalt randrusianer

Det var ikke et krav, at pædofile skulle begå deciderede overgreb mod børn for at blive optaget i det eksklusive selskab af indholdsleverandører til det pædofile netværk "The Love Zone".

Det forklarer den 48-årige tiltalte i en af de største pædofilisager i dansk retshistorie, som verserer ved Retten i Randers.

Anklageren mener, at den 48-årige tiltalte har spillet en ledende rolle som en af hovedmændene bag det nu lukkede pædofile netværk.

Skrappe krav til producenter

Ifølge anklageren var der skrappe krav til personer, der søgte om at blive producenter og dermed få fuld adgang til det pædofile netværk med dets mange billeder og videoer af mindreårige i seksuelle situationer.

Anklager Morten Rasmussen tog torsdag udgangspunkt i en besked, som den 48-årige dansker angiveligt skrev under sit brugernavn "Landlord" til en kvinde i januar 2014.

Vidne: Pædofili-tiltalt var ekspert

Kvinden havde indsendt billeder af sig selv og sin mindreårige datter, og den tiltalte kvitterede efterfølgende for billederne. "Dejligt at se, at du hygger dig med din datter", skrev den tiltalte ifølge anklagerens gengivelse af den opsnappede kommunikation.

Billederne skal være "hardcore"

Dernæst opremser den tiltalte i beskeden, hvad der skal til for at blive producer på "The Love Zone": Mindst seks unikke billeder eller en video på mindst et minut filmet fra forskellige vinkler.

Som tegn på materialets autenticitet skal der placeres et skilt og en spiseske sammen med barnet. Billederne skal være "hardcore", der skal være "seksuel aktivitet", og barnets kønsorgan skal være synlig.

Afhøring af nøglevidne i pædofilisag måtte afbrydes

Anklager Morten Rasmussen vil derefter have at vide af den tiltalte, om man kan opfylde de krav uden at begå overgreb mod barnet?

- Ja, hvis man laver en alternativ løsning, svarer den tiltalte. Han mener, at kravet om "seksuel aktivitet" ikke skal tages bogstaveligt.

- Det er nok med et nudistbillede, hvor barnet poserer på en fræk måde, siger den tiltalte.

Den tiltalte har erkendt sin seksuelle interesse for små børn, men han bestrider, at han som medadministrator på det pædofile netværk har opfordret ligesindede verden over til at begå overgreb mod børn for at blive lukket ind i det verdensomspændende pædofile netværk.

Der ventes dom i sagen til februar næste år.