Pablos ejer: Det har været noget af en rutsjetur

Michael Johansen fortæller, at han og familien har det fantastisk ovenpå gensynet med deres hund Pablo. Men tyverierne har sat deres spor

02:01

Pablo virker særdeles godt tilfreds med at være tilbage hos sin ejer. Video: Forsvaret

Michael Johansen fra Aarhus er nok ved at være landets mest kendte hundeejer, efter han nu af to omgange har fået stjålet sin hund Pablo for heldigvis at få den hjem igen. Senest var det søndag aften, Østjyllands Politi bragte Pablo, der er specialtrænet patrulje- og narkohund, tilbage til familien i det nordlige Aarhus.

- Jeg og resten af familien har det fantastisk nu ovenpå noget af en rutsjetur, der kulminerede i går aftes omkring kl. 20.30. Politiet kom og sagde, de havde noget, de skulle vise mig. Men først troede jeg ikke på, at det var Pablo, der sad i hundevognen, siger Michael Johansen i en video optaget af Forsvaret.

Læs også Narkohunden Pablo er fundet igen

For Pablo var blevet farvet mørkere med hårfarve, og han havde fået et mørkt blåligt skær i sin pels. Ligesom tyvene har skåret hundens chip ud af halsen.

- Men da vi fik lukket op, kunne vi straks se, at det altså var Pablo. Han sprang ud i armene på os. Det er da lidt skræmmende, hvad han er blevet udsat for, fortæller Michael Johansen.

  Foto: Forsvaret

Ifølge ejeren har hunden det udmærket, om end han er ekstra kontaktsøgende.

- Det er næsten den gamle Pablo, vi har fået igen, lyder det da også fra ham.

Læs også Pablo-tyve farvede hunden: Nu skal han sove indenfor

Og for at undgå at Pablo ikke bliver stjålet igen igen igen, tager Michael Johansen nu sine forholdsregler.

- I nat sov han indenfor, og det skal der ikke herske tvivl om, at han bliver ved med. Han bliver passet ekstra godt på, siger ejeren.

Du kan se interviewet optaget af Forsvaret øverst på siden.