Overvejer at droppe Gellerup-unge

Rejsebureau havde advaret pædagogerne

02:02

1 af 2

Rejsebureauet Tyrkiet Eksperten overvejer nu, om de fortsat vil arrangere rejser for Gellerup-klubberne efter en skandalatur, hvor de unge raserede et hotel og chikanerede de andre gæster.

Rejsebureauet, som de 35 unge fra Gellerup-klubberne og deres pædagoger har rejst med, har fået nok af de unges udskejelser. Nu overvejer de, om vil fortsætte samarbejdet med klubberne.

- Vi vil nok overveje meget kraftigt, om de skal have lov til at rejse med os igen. Hvis de skal det, så skal de i hvert fald på et hotel, som kan håndtere, at de opfører sig sådan, og det er jeg ikke sikker på, vi kan finde, siger salgs- og marketingsdirektør ved Tyrkiet Eksperten, Deniz Jensen, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Se: Chikanerede gæster på hotel

De medrejsende pædagoger var blevet advaret to gange om, at de skulle få styr på situationen.

- Vi har kontaktet de pædagoger, som de har med og sagt til dem, at de selvfølgelig skal opføre sig ordentligt. Men da det ikke lykkedes første gang, så har vi givet dem en kraftig advarsel om, at hvis ikke de fik indskærpet over for alle, at der skulle være ro, og alt blev bedre, så ville de blive smidt ud af hotellet. Og det tog de så også til sig, siger Deniz Jensen.

Se: Rystet over skattebetalt ferie

Men på trods af den forbedrede attitude efter flere advarsler, så ser det sort ud for samarbejdet mellem de to parter. Tyrkiet Eksperten vil ikke have dem på samme hotel længere, og meget tyder på, at de helt vil stoppe med at arrangere ture for Gellerup-Klubberne.

- Vi kan ikke have, at de chikanerer vores gæster på den her måde, siger Deniz Jensen.

Se mere i indslaget øverst på siden.