Overtidsmål ødelagde festen

Randers FC tæt på sejr mod mestrene

05:10

1 af 2

Randers FC var søndag uhyre tæt på at tage alle tre point i hjemmekampen mod de danske mestre fra FC København.

Angriberen Nicolai Brock-Madsen bragte kronjyderne foran 1-0 lige før pausen. Men i 2. halvleg sikrede Lars Jacobsen med en overtidsscoring FCK et point. Kampen endte 1-1.

Dermed er Randers på 10.-pladsen med 15 point, mens FC København rykker en plads op på sjettepladsen med 17 point.

Det holdt ellers hårdt for FCK, der længe lignede et hold, der skulle fra rejse Jylland uden point.

FCK startede ellers bedst og pressede Randers langt tilbage, hvilket resulterede i en del chancer.

Københavnerne manglede dog skarphed og kynisme foran mål, da både Igor Vetokele, Claudemir og Nicolai Jørgensen misbrugte store tilbud i kampens indledning.

FC København kunne ikke holde det høje tempo og pres, og som opgøret skred frem, kom Randers bedre med.

Der var mange fine tegninger i gæsternes spil, men alt for ofte endte bolden bag mål eller hos en Randers-forsvarer, når FCK kom til afslutning.

Se: Sen scoring gør ondt

Anderledes var det med hjemmeholdet, der ikke skulle bruge mange chancer for at komme til scoring. Inden føringsmålet havde Johan Wiland ikke haft meget at se til i målet og vel knap nok rørt bolden.

Men Brock-Madsens hovedstød kort før pausen kunne den svenske keeper ikke gøre noget ved. Randers-angriberen nåede først på Alexander Fischers præcise indlæg og pandede bolden i nettet uden chance for Wiland.

I slutningen af opgøret smed udeholdet alt frem i forsøget på udligning, da både Rurik Gislason og Fanendo Adi kom på banen, men den jyske defensiv anført af de hårdt kæmpende midterforsvarere, Mads Agesen og Mads Fenger, var svære at passere.

Og vi skulle således helt hen i det 91. minut, før udligningen faldt, da Nicolai Jørgensen spillede Lars Jacobsen fri på kanten af feltet. Her var den københavnske anfører iskold og bankede udligningen i hus.

I videoen øverst i artiklen kan du se TV 2 | ØSTJYLLANDs tv-indslag fra søndag aften. Videoen rummer både højdepunkter fra opgøret mod FCK samt et tv-indslag om kronjydernes succes - uden for banen.