- Overraskende fyring i Randers

Trænerfyring kan skyldes samarbejdsproblemer

DR-kommentator Jan Kalborg tror, der ligger samarbejdsproblemer bag fyringen af Michael Hemmingsen i Randers.

Michael Hemmingsen opfyldte målsætningen om oprykning til Superligaen i foråret, og derfor er DR-kommentator Jan Kalborg overrasket over, at Hemmingsen torsdag blev fyret som træner i Randers FC en uge før sæsonstarten.

- Det er meget overraskende, og man havde ikke forestillet sig, at det skulle ske på nuværende tidspunkt.

- Det må være samarbejdsproblemer mellem spillere og træner - eller måske snarere mellem træner og ledelse, der ligger bag, siden man tager så drastisk et skridt, vurderer Jan Kalborg.

Levede ikke op til forventningerne
Randers FC-direktør Jacob Nielsen har oplyst, at beslutningen er truffet ud fra en sportslig vurdering af sidste sæson. Og Kalborg er enig i, at Randers FC ikke levede op til at alle forventninger i sidste sæson.

- Når man så på 1. division i sidste sæson og kendte Randers FC og Esbjergs styrke, så regnede man med, at det ville være en relativ ekspeditionssag at rykke op.

- Randers skrantede i en periode, men man lykkedes alligevel med at opfylde målsætningen om at rykke op i første hug. Derfor er det overraskende, at Hemmingsen ikke skal være en del af Superliga-setuppet, siger Kalborg.

Den tidligere Randers FC-træner Colin Todd, der var i klubben fra 2007 til 2009, overtager midlertidigt træneransvaret i den kronjyske klub.

Randers FC åbner den nye superligasæson lørdag i næste uge, når holdet gæster Sønderjyske.