Overlegen pokalsejr til Bakken Bears

Pokalfinalen mellem aarhusianske Bakken Bears og Horsens IC endte med en 83-66-sejr til bjørnene

01:26

Bakken Bears vandt lørdag mændenes pokalfinale.

1 af 2

I de seneste opgør har det været Horsens IC, der har haft overhånden, når de har mødt Bakken Bears. De gulblusede vandt da også mesterskabet i sidste sæson, og i denne fører de suverænt. Men pokalbasket er bare noget helt særligt.

Det fik vi også beviset på lørdag eftermiddag, da de to østjyske rivaler stod over for hinanden i finalen i et næsten fyldt Forum Horsens. Stort set fra start til slut førte udeholdet fra Bakken, og selvom Horsens IC i perioder kom tættere på, var der reelt aldrig tvivl om resultatet.

Dertil var Horsens for skidt spillende, og holdet kom aldrig rigtig i gang. Især forsvarsmæssigt gav det hjemmevante mandskab alt for meget plads væk til aarhusianerne, der omkring midtvejs i opgøret trak afgørende fra.

Superfan rørt til tårer over pokaltriumf

Stor pauseføring til Bakken

Efter de første to perioder førte Bakken Bears nemlig med hele 16 point, og selvom Horsens spillemæssigt kom bedre med i de sidste 20 min. formåede holdet aldrig at minimere afstanden til mindre end 10 point.

Især amerikaneren Shawn Glover brillerede for bjørnene med sine 24 point, mens også Darko Juric især i de to første periode spillede godt. For Horsens IC blev Marquis Addison topscorer med 19 point.

Dermed fik Bakken Bears skubbet Horsens IC af pokaltronen, som de sikkert satte sig på sidste år. Nu er der så ligatitlen tilbage at kæmpe om.

Du kan se klip fra opgøret øverst i artiklen.

Bakken Bears-Horsens IC 83-66 (44-28)

Bakken Bears: Shawn Glover 24 point.

Horsens IC: Marquis Addison 19 point.